ICA Congress announced for Barcelona, October 2025

ICA has announced that its 2025 Congress will be held in Barcelona. We now have three live meetings to look forward to: in Rome (September 2022, conference); in Abu Dhabi (October 2023, congress); and in Barcelona (October 2025, also a congress). Text in Catalan follows.

El Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA) es complau en anunciar que el Congres es celebrarà a Barcelona (Catalunya, Espanya) durant el mes d’octubre. El congrés serà organitzat per l’ICA, el Govern de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya.

El CIA/ICA espera treballar amb els nostres col·legues a Catalunya en el desenvolupament d’un Congrés dinàmic i atractiu que parli i tracti els problemes dels arxius i dels reptes als que s’enfronta i s’enfrontarà la professió.  

Aquesta serà la primera vegada que la Ciutat de Barcelona acull el Congrés Internacional de l’ICA. Barcelona és una de les grans metròpolis de la Mediterrània i compta amb una amplia experiència en organitzar grans esdeveniments com els Jocs Olímpics (1992), el Fòrum Universal de les Cultures (2004) o el Congrés Mundial del Mòbil. També és un dels punts més importants en l’àmbit cultural, econòmic i financer del sud d’Europa, amb una llarga història que les persones que participin podran descobrir durant el Congrés del 2025. Esperem rebre’t! 

This entry was posted in Messages from SLA's Chair, News and events. Bookmark the permalink.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s